ÖKOTERMESZTŐK EGYESÜLETE, TERMELŐK KLASZTERE

ÜDVÖZÖLJÜK WEBOLDALUNKON! KELLEMES BÖNGÉSZÉST!

LEGFRISSEBB BEJEGYZÉS

Ünnepváró Földész Felebarátaink !

Bort-Búzát- Békességet, gyönyörű életminőséget, hitben erős, szeretetben ittas ,ünnepet  igéző hétköznapokat kívánunk, e gondokkal terhelt 2019 utolsó hónapjára is.Eljön az Advent négy Angyala , begyűjti jussát és a negyedik dimenzió varázsa köszönt Ránk! Jönnek a " Három Királyok ", Kis Jézuska dicséretére.
Neve legyen Áldott !

Népi ajánlásuk egyike :  ".... Földim ! Ha Hozzád, a házadba, egykoron a Vándor betér, legyen az asztalon mindég , a  Számára is  Kenyér ...!( anonim )

LEGFRISSEBB BEJEGYZÉS

ÉVES KÖZGYŰLÉS

Éves, rendkívüli közgyűlésünk időpontját jegyezzétek naptáraitokba: 
2019. november 21. ( csütörtök ) 8.20 órakor,
Helye: Kelep Hotel, Tokaj, Keresztúri út, 44.,

Napirend

1., 2017 2018-2019 gazdasági évek áttekinthető gazdálkodásának mérlege, Előadó : Reményi Tamásné , az egyesület ellenőrző Bizottságának Elnöke

2., Személyi változások bejelentése, az aktualitások jegyében. Jelenleg függőben lévő  felmondások, tagsági jogviszonyok megszüntetése, tisztség viselőknél, Előadó: Dr.  Ratkos József elnök

Tovább olvasom

"Az egészség nem minden, de az egészség nélkül minden semmi." 

Arthur Schopenhauer

RÓLUNK

Előzmények

Az Ökológiai Termék Előállítók valamennyi tagja, a mezőgazdaság területén érdekelt mikro-  kis és középvállalkozó, családi  gazdálkodó.  A tagok többségének döntése alapján az egyesület 2014. október 25-től  klaszterként működik tovább, fenntartva az egyesületi struktúrát is, mivel az egyesülethez csatlakozott, de a klaszter egyes következményeit nem teljesítő tagok részére csak így biztosított az eredményekből való részesülés és egy későbbi, integrálódási  időszak után, a csatlakozás.

A Klaszter alapvető célja

A mezőgazdaság területén működő vállalkozások számának gyarapítása, a gazdasági versenyképesség életszerűségének hitelesítése, a foglalkoztatottság ésszerű felvállalása, valamint a fenntartható gazdaságok agro ökológia ismérveinek  maradéktalan elsajátítása, annak foganatosítása, valamint  az életminőség javítása érdekében  és a rövid ellátási lánc igényei szerint, területi alapú együttműködés  a megalapított "Ökológiai Termék Előállítók Klasztere" szervezetben. Mind ez az éghajlat változás késztette bizonyosság függvényeként, az ökológiai lábnyom méreteinek vissza tartásával, a minőségi élelmiszer, a táplálék előállítása felelősségével párosítva.
 A klasztert egy szorosabb, összehangoltabb együttműködés céljával hozzák létre az alapítók, melynek célja a klaszter akkreditáció feltételeinek való megfelelés.

HÍREK / ESEMÉNYEK

A táplálék több, mint élelmiszer.

Magasztos témával, ahhoz illő helyen zárja az idei rendezvénysorozatát a Keleti Kapu. 

Tovább olvasom

A XVIII. Földész Fórum tematikája, ajánlott programja

2019. november 20-23.

Témája : Határon innen és túl élők közösségi találkozója az életminőségünk jobbítását szolgálva...

Időpont: 2019. november 2o. (szerda ), 14.00 -24.00 óráig,
Helyszín: Tokaj, Kelep Hotel, Keresztúri út, 44.

Tovább olvasom

Hitben Erős Földész Tagtársak !

2019. október 23.

Újabb fegyverténye jó érzéseink , egymás iránti bizalmunk nyilvánításának , a csatolmányban küldöttdemonstrációs anyagok mindegyike. Azt gondolom, önmagukért kiáltanak, kommentár nélkül ! Jó szerencse vigyáz Reánk ! Köszönet érte, aki éltető erő  bizalmával áld meg Bennünket ....

Tovább olvasom

" III. Háromszéki Földész Fórum "

2019. június 20-23.

Programjavaslat

Szállás, étkezés: Keresztyén Ifjúsági és Diakoniai Központ (KIDA) Illyefalva (két ágyas szobák)

Tovább olvasom

III. Székelyföldi Földész Fórum

2019. június 21. Illyefalva

A fórum mottója
Felelősséggel nemzedékeink egészséges táplálkozásáért a Kárpát – Medencében

Főrendező: LAM Alapítvány Illyefalva

Tovább olvasom

ARCHÍVUM

Tekintse meg archív anyagainkat!

Megtekintés